jueves, 30 de agosto de 2007

Normes de la penya en les grades:



a) Esta prohibit llançar qualsevol objecte sòlid o líquid a la pista central tant a jugadors com a tècnics de l’equip arbitral.

b) Tota la penya es seurà en la mateixa grada; aquesta serà determinada per la organització de la mateixa.

c) Hi ha que recordar que venim a animar al nostre equip, no a passar el rato insultant i faltant al respecte a membres de l’altre equip o del cos arbitral, ja que dona una mala imatge de la nostra afició.

d) Esta prohibit entrar llandes de qualsevol beguda a l’interior del pavelló.


e) A l’hora de la utilització d’instruments de la penya tendran una rotació entre els membres, però esta clar que sempre que algú provoque algun desperfecte en algun instrument li tocarà pagar els desperfectes o comprar altre nou.

f) Tots els socis daven d’anar amb la camiseta oficial de la penya a tots els partits i esdeveniments organitzats per aquesta.


g) Esta prohibit beure begudes alcohòliques en les grades , ja que la normativa prohibeix el consum o venda de productes alcohòlics en esdeveniments esportius.

h) Esta prohibit llançar bengales, coets o petards en les grades.


i) Esta prohibit seure a les grades baix els efectes del alcohol o qualsevol substancia estupefacient que alteres l’organisme o comportament de la persona.

j) En el cas de que per culpa de qualsevol membre o grup de membres de la penya realitzen alguna infracció penada per la federació espanyola de basquet, seran aquestos membres els encarregats de pagar el import econòmic de la multa, ja que la penya no te per que fer-se càrrec, i aquestos membres seran expulsats de la penya.

No hay comentarios: