miércoles, 15 de agosto de 2007

Entrevista Álvaro Gacía, jugador del C.B. La Vila.

Bó, la temporada ja s'ha acabat i aunque soles heu escalat dues posicions en la classificació respecte a la temporada passada, s'han vist grans vesprades de basquet al pantà, no?

Si, evidentment ha sigut un bon any no respecte a resultats però si quant a joc, fer afició i estructurar un equip amb visió de futur.

Molts equips s'han quedat bocabadats en la gran afició que conseguieu dur als partits. Creeu que esta afició es mantindrà la propera temporada?

L'afició aquest any ha sigut increible. La veritat esque ha sigut una locura en alguns moments i s'ha demostrat en partits com Teulada, Altea...que vam pasar per damunt d'ells en casa davant la nostra afició i fora de casa ens van derrotar en relativa facilitat. Crec que l'any que ve serà dificil veure un pavelló a rebentar com este any en partits de juvenils ja que són un cúmul de factors els que ajuden a que es produixca, tot i això confie en al bona gestió de l'actual directiva per a que conseguixca promocionant un club com aquest com dirien alguns "Més que un club"

I s'ha sabut que vau tindre problemes entre els propis membres de l'equip a principi i a mitjans de temporada. Tot està solucionat?

Bueno, aixó són coses que es comenten que no són del tot certes, la veritat esque les temporades són llargues i sempre hi han roces no soles un any sinò tots, l'important es com saber negociar-los i solucionalos dins del propi cercle sense que salpique en res relacionat amb el deportiu i la veritat esque tot s'ha gestionat de meravella aquest any en l'equip i no s'ha produit res ressenyable ni especial fora de l'habitual d'un esport de contacte en el qual sempre hi han roces.

L'any k ve seras l'unic representant de la cantera k promociona a categoria senior. Estas preparat per continuar amb aquesta aventura?


La veritat esque no està res clar encara, tot i això persupost que aspere continuar i amb una il·lusió major que mai encara que sent realista del que m'espera...

Creus que esta temporada a sigut profitosa per al club (equip en primera divisió, lliga escolar, equips en totes les categories...) ?


Si, sens dubte, em disfrutat més que mai de diversos equips en la base, de lliga escolar, tot i això em pagat la "novatada" en algunes coses, tot i aixó em quede en la bona intenció de tots els que hem fet açò posible, buscant el be del club sempre per davant del propi o individual.

Per a la pròxima temporada , t'agradaria experimentar amb nos entrenadors als quals no conegues, o preferixes que t'entrene algun congut o que ja t'haja entrenat?

Pues la veritat que no ho he pensat, m'agradaria que formarem un equip competitiu que puguem arribar a algo important per a la vila independenment de com li diguen al entrenador o a qui siga...

Quina trobes que es la major virtud del nostre club, i el major defecte?


Mmm...la millor virtud és que som com una gran familia i el major defecte...la forma de ser que mos caracteritza que mos fa ser poquet seriosos moltes vegades.

Penses que es bo que el equip, apart de ser un equip, siga un grup d'amics?

Sempre.

Alguna vegada se t'ha pasat pel cap la idea de cambiarte de club per qualsevol rao?

La veritat esque seriosament mai perque ací estan els amics, la comoditat, i el sentiment clar està jeje...



*Entrevista realitzada pels responsables del foro.

No hay comentarios: