domingo, 7 de octubre de 2007


La Vila Joiosa , 6 d’octubre del 2007


Estimats socis de la penya Santa Marta, faig aquest escrit per que em arribat a una situació la qual cosa es te que solucionar.

Com be sabeu des de el començament de la lliga del equip sènior que debuta en la lliga eba, la penya Santa Marta es l’encarregada del tema de les mopes als partits, i suposa un greu problema ja que ningun soci vol encarregar-se per un partit d’aquest assumpte sense compensació econòmica ninguna. I per això la penya no pot afrontar aquesta despesa , ja que suposen molt diners, i com bé sabeu, com a quota anual per a ser soci sols em demanat 5€.

Tal vegada ara molt penseu :Per que te que ser la nostra penya? Per que tenim que encarregar-nos nosaltres? doncs per el motiu de que a la nostra penya de l’ha facilitat en 50 camises i en un bombo.. i això val diners, i per a tornar aquest favor que ens han fet.. tendirem que col•laborar.
Per això em decidit que sent com son 50 socis, i que com en casa sols es tenen que jugar 15 partits en la lliga, ara ja 14; es podria fer un servei de rotació entre els socis per a que en cada partit siguen dues les persones encarregades de la mopa de manera gratuïta, i així aquets diners que estem gastant en la mopa es podrien gastar en nosaltres, sols eixiríem a un partit per soci, al soci que li tocara una vegada ja no tornaria a eixir en tot el any, però es clar, per a açò faria falta que tots COL•LABORÀREM.

Ja que es molt bonic arribar i veureu tot llest... però la penya du molta faena; i tota aquesta faena no pot recaure soles sobre dos persones, hi ha que ser menys egoistes i mes altruistes, ja que de ves en quant col•laborar un poc , per poc que siga ajuda, ja que un exemple molt senzill seria el de quan s’acaba el partit que tot el mon sen va fugint i ens toca arreplegar-ho tot sempre als mateixos, però bo sense anar-me’n del tema , tot açò era per a demanar la vostra col•laboració amb el club, ja que el club col•labora amb nosaltres, nosaltres també ho tendirem que fer-hi per igual.

Doncs resumin aqueixa es la idea, que tots col•laborem, com en el tema de la cantina que per al pròxim partit farem, i per a lo de les mopes que es aquest escrit, espere que estigueu d’acord i no hi haja represalies ni contres.

GRACIES.


Atentament :

Pedro Galiana Vila.
Un dels presidents de la penya Santa Marta

No hay comentarios: